Social Bold

Founders

Yannick Ribbers & Martijn Ruijterkamp

over ons Yannick

Ons verhaal

Droom

Wij zijn vrienden geworden toen we samen vakken vulden bij de lokale supermarkt. Allebei hadden we interesse voor digitale media en zijn daarom samen begonnen met de studie Digitale Media & Communicatie. In deze tijd spraken we beide al over de droom om samen een bedrijf op te richten.

Idee

In de trein richting school spraken we beide al over wat voor bedrijf wij samen wilden beginnen. Na en door onze stages (Audi Nederland & Holland Casino) zijn we erachter gekomen dat we niet alleen al veel kennis hebben van social media, maar dat we ook een meerwaarde kunnen leveren hiermee. Vanuit deze gedachten is Social Bold ontstaan.

Werkelijkheid

Op 23 augustus 2018 is ons idee werkelijkheid geworden. Social Bold is een social media bureau. We hopen dat onze kennis vele andere ondernemers mag helpen op het gebied van social media. Dit is de start van een leerzame tijd en een nieuwe toekomst.

Toekomst

Onlangs hebben wij onze studie afgerond. Tijdens onze studie zijn we al veel bezig geweest met de start van Social Bold. Nu willen wij graag onze opgedane kennis in de praktijk brengen en zo anderen helpen met hun digitale identiteit!