Hoe wij het doen.

Wat wij doen verschilt per klant. We moeten er namelijk eerst achterkomen wanneer jij echt bent geholpen. Wij werken over het algemeen volgens onderstaande wijze.

werkwijze socialbold

1. Kopje koffie

Wil je eerst even kijken met wie je te maken hebt? Uitzoeken of het überhaupt wel klikt? Neem contact op met ons voor een kopje koffie, een voorstelrondje en misschien alvast wat handige tips en tricks waar je meteen mee aan de slag kunt. Zien we je binnenkort?

2. Inventarisatie

Het allerbeste uit jouw onderneming halen. Dat is ons doel! We beginnen met kijken wat er al in je bedrijf zit – en gaan aan de slag om dit zoveel mogelijk te versterken.
Met deze kennis en onze ervaringen stellen we een voorlopig plan op, die we vervolgens samen met jou definitief maken. Heb je al social media kanalen? Dan gaan we deze eerst analyseren. Hoe zien jouw huidige volgers eruit, welke uitingen zijn al succesvol en welke juist niet? Wij geven een antwoord op deze vragen.

3. Mooie dingen doen

Het is tijd om aan de slag te gaan! Wij gaan je leren hoe jij social media content bedenkt, creëert en plaatst. We laten je zien hoe je eenvoudig mooie content creëert en geven je tips welke tools het meest geschikt zijn voor jou. Binnen no-time ben je een echte social media expert!

4. Optimalisatie

Nu de basis staat en de nieuwe uitingen geplaatst zijn, is het tijd om te meten of de juiste personen bereikt worden en de vooraf opgestelde doelen behaald worden. Wij leren je waar je deze gegevens kan inzien, hoe je deze gegevens moet interpreteren en hoe je ze om kan zetten in concrete vervolgacties.

5. Partner

Trends en ontwikkelingen gaan snel en veranderen vaak. Daarom zullen wij altijd in contact met je blijven zodat jij als eerste op de hoogte bent van deze trends en ontwikkelingen. Wij geven advies en concrete voorbeelden hoe je deze ontwikkelingen op de beste manier kan implementeren op jouw socials!