Social Bold – jouw partner op het gebied van social media. Ga jij de samenwerking vandaag nog met ons aan?

Wat wij doen.

Wij willen jou laten zien hoe jij zelf succesvol kan worden op social media. Dit doen wij door je bewust te maken wat de kracht is van social media en waarom het werkt. Vervolgens trainen en begeleiden we je met het creëren en plaatsen van content op de juiste kanalen. Dit doen wij gebaseerd op de laatste trends en ontwikkelingen.

Uiteindelijk is het doel om social media op de juiste manier binnen de huidige marketing/communicatie strategie te integreren.

Dit samen zorgt ervoor dat jouw social media reflecteert waar jouw bedrijf voor staat.

 

Enthousiast geworden?

Nodig ons vandaag nog uit voor een kop koffie en een gesprek. Mail ons op info@socialbold.nl of bel naar +31 6 27572375

Waarom

Een partner?

Dichtbij je identiteit blijven, authentiek zijn. Dat is van groot belang op social media. En wie kan dat beter doen dan jijzelf of je eigen medewerkers? Daarom zijn wij van mening dat je social media vooral niet moet uitbesteden, maar zelf kan doen.

Alleen hoe je dat zelf op de juiste manier doet, en ook nog onderhoudt, is lastig. Dat snappen wij ook. 

Daarom willen wij jouw social media partner zijn, wij helpen je je verhaal te vertellen op social media en leren je hoe jij uiteindelijk zelfstandig je social media kan beheren. 

Als partner blijven we betrokken, onze strategieën zijn ‘nooit af’. Wij blijven trends en ontwikkelingen in de gaten houden en adviseren hoe dit voor jouw bedrijf interessant kan zijn.